ponedjeljak, 26. listopada 2009.

Brat od najboljeg frenda

Nakon što sam pao godinu na faksu, vratio sam se kući u moj mali
gradić. Također sam izgubio izvor vrućih studentskih kuraca i
očajnički sam trebao dozu sperme muškarca. Ludio sam zatvoren u mojoj
obiteljskoj kući, radeći ništa po cijeli dan, mogao sam ili tražiti posao ili drkati.
Svi moji prijatelji su bili na fakultetu najmanje 150 kilometara daleko, i svi moji srednjoškolski prijatelji su bili ili zaposleni ili su odselili.
Očajan da nema nikoga oko mene, uzeo sam telefon i nazvao
osobu za koju sam znao da će biti na raspolaganju, stariji brat mog najboljeg prijatelja, Mirko.

- Bok Mirko, jesi zauzet?
- Bok mali, što ima?, progovori on svojim muževnim monotonim glasom I napuni moje misli požudom u tren oka
- Totalno mi je dosadno, trebam nekoga za čašicu razgovora, mogu li doći?
- Naravno prijatelju, u bilo koje vrijeme.
Sjeo sam u auto i krenuo u njegovom smjeru, pitajući se što ja to želim.
Znao sam što bi htio da se dogodi, htio sam da me Mirko pojebe. Nikad se nisam pojebao do sada. Posisao sam puno kuraca I puno njih mi je pušilo, ali se nikad nisam jebavao. Više od toga, u milijun godina nisam razmišljao da me Mirko jebe. Znam ga oduvijek I on nije tip muškarca s kakvim bi zabrijao. Velik je to lik, 190 cm visok I svega 130 kila žive vage.

Došao sam do njegove kuće, malo udaljene od ostalih u ulici, on je stajao vani I pušio cigarete, te je ponudio I mene da zapalim jednu. Sjedili smo vani neko vrijeme u tišini, pušili i gledali prolaznike u daljini. Na kraju smo otišli unutra i gledao sam ga kako igra Playstation 2. Pili smo jeftino pivo, a nakon nekog vremena mi se pripišalo. Otišao sam do male kupaone I olakšao se. Očajnički sam htio tamo izdrkati, ali sam znao, da bih izgubio uspaljeničku hrabrost s kojom bi eventualno mogao doći do kurca u guzici.

Otišao sam natrag put dnevni boravak gdje se Mirko preselio na kauč I gledao film. Sjeo sam na kauč do njega, siguran da moja noga dotiče njegovu. Znao sam da je Mirko pojebao par dečki nekad prije pa sam se nadao da će to shvatiti kao znak, ali kako nije bio najbistriji, ja sam malo pogurao stvar , otvorio usta I riječi su izletjele ‘Pojebi me’.

On je još sjedio sekundu prije nego što je ustao, skinuo hlače, i sjeo nazad na kauč.
- Prvo ga malo popuši.
Pogledao sam ga na trenutak, bio je potpuno obrijan ispod trbuha pa sve do ogromnih jaja. Njegov kurac je visio prema dolje preko tih loptica I bio je debeo i pun vena čak i tako mekan. Spustio sam se na koljena, rukama mu raširio noge, stisnuo mu kurac I počeo pušiti njegov neobrezani penis. Samo sam mogao osjetiti kako se puni krvlju i strašću, postaje sve teži.

Kada se izvadio nadignuti kurac iz usta, procijenio sam da mu je dug najmanje 20 centimetara. Zubima sam povlačio kožicu I jezikom prolazio oko glavića I kružio lagano oko te crvene okruglice. Mirko je počeo ispuštati glasove I ječati, a ja sam uzeo kurac za korjen I nabio cijeli u svoja usta, duboko u grlo, osjećajući kako masira moje krajnike, volim kad mi to rade a I tipovima to odgovara. Brzo sam ostao gol, bacajući svoju odjeću po sobi, pa sam požurio natrag na svoje mjesto među Mirkove noge, gledajući njegovu batinu poput gladne kurve.

Mirko se savio prema dolje i povukao me na kauč, a ja sam kleknuo na rub kauča s dupetom u zraku, lizajući njegov kurac dok se on igrao s mojim bradavicama iza mene. Ruke su mu plesale nad mojim tijelom, znao sam da je napokon došao tamo gdje sam se nadao da će doći, onda kada sam osjetio pritisak na šupku. Bio sam opušten i dao sam mu da mi se igra prstima u mojoj guzici.

Igrao se s mojom guzicom neko vrijeme, mazeći me prstom oko otvora. To što sam osjećao je bio nevjerojatno, iako sam se igrao sa svojim malim dildom, nikada nisam imao muškarca ovako blizu svojeg šupka. On se igrao prstom iznutra, masirajući moju prostatu. Bez upozorenja mi je zabio drugi prst u dupe, nakon što sam nakon prvog grča uspio opustiti mišiće I priviknuti se na ugodu.

Mirko me makne od svog kurca, ustane se I postavi me koljenima na kauč, gledao sam prema zidu, a on je stao iza mene I vratio prste nazad u moju guzicu. Onda mi razmakne guzove svojim grubim rukama I zakopa svoje velike obraze u moju brazdu, jezikom prelazeći preko rupe, dok ga konačno nije ugurao unutra. Mumljao je dok me lizao, a moja rupica ga ja prihvatila s radošću.

Pljunuo je na moju rupu I uvalio mi tri prsta u utrobu. Moj kurac je ispuštao precum na kauč. Mirko je počeo lizati moj kurac svojim toplim ustima, a ja sam se utapao u valovima zadovoljstva koje mi je ova mrcina pružala. Zgrabio mi je jaja I zatim ugurao I svoj četvrti prst unutra, ne prestajući pušiti mojih 17 centimetara. Glava mi je bila blizu eksplozije.

Osjećao sam se Mirkove snažne ruke kako nadrkavaju moju kurac, dok je on srkao moje vlažni kurac, povlačeći ga gore dolje, dok se meni stvarao prasak u donjem dijelu leđa, ali me namjerno nije htio dovesti do svršavanja. Podigao je svoju kurčinu prema mojoj rupi, nisam mislio da će se to uopće dogoditi, a sad sam jedva čekao da ga osjetim u cjelosti. U očekivanju velikog događaja to je postalo neizdrživo. Mirko me zgrabi sa strane, stavi glavić na moj šupak, pritisne, a moja rupa se otvorio I bolno prihvati njegov poklon. Osjećao sam mix boli I uzbuđenja.
Svih 20 centimenata su bili u mom debelom crijevu, ostao je tamo za trenutak, bez pokreta, bez govora, samo je zvuk teškog disanja ispunjavao sobu. Bez upozorenja, on je izvadio cijeli kurac van I svom snagom ga zabio nazad. Mislio sam da će mi želudac izaći na usta. On je to radio s toliko snage I žustrine, da je mi je utroba svaki put žarila kad bi se vratio nazad. Isprva je bilo neugodno I bolno, a onda se pretvorilo u divlji i erotizirani osjećaj da je moje tijelo pod
kontrolom drugog muškarca.

Mirko je pumpao moj šupak naveliko, ja sam bio izvan sebe, nisam mogao predvidjeti njegov sljedeći potez I činjenica da sam mu se ovako podao, da me posjedovao kao marionetu, da sam bio njegov rob, nije mi bila neugodna. Jas am se ponudio, a on me uzeo u potpunosti.

Njegovo gibanje je postalo brže i on je počeo roktati kao svinja sa svakim ubodom. Znao sam da je blizu svršavana, jedva sam čekao da isprazni tu svoju mrcinu u moje moje debelo crijevo.

Počeo je urlati I ja sam osjetio toplinu u svom stomaku, punio me je takvom silinom da je moja prostata reagirala na isti način I ja sam počeo svršavati kao lud.
Mirko nije rekao ni riječi, kurac mu je ispao iz mog razvaljenog šupka, uzeo je ručnik sa stola, obrisao se, obukao hlače I krenuo prema vratima. Okrenuo se I rekao: ‘Moram na posao. Fala na jebačini, nazovi kad budeš htio opet.’
Ostavio me u svojoj sobi kao razvaljenu kurvu, dok je njegova sperma curila iz mog šupka I otišao na posao.

Na vrhu nebodera

Idem na dejt s nekim malcem od 19 godina, kaže on meni u poruci da je zgodan i vitak i da traži nekoga za vezu. Ajd dobro, kažem ja sebi. Nisam dugo imao nikakav seks, valjda će prije veze biti i neka jebačina. Zagorio sam, a nemam previše prilike niti ima previše zanimljvih likova.
Dolazim na mjesto dogovora, on je već tamo. Viši od mene, vitak ali čvrst, žilav, plave kose i očiju, doslovce skandinavac izgledom. Iako sam stariji od njega nekoliko godina, osjetim da mali ima iskustva i više od mene.
Nakon par neobaveznih rečenica, razgovor se usmjeri na seks.
- Volim se jebati, kaže on.
- OK. Ja nemam previše iskustva, ali bih rado probao. Imaš prostor?
- Nemam, a ti?
- Nemam ni ja. Pa kamo ćemo?
- Ajmo do moje zgrade, tamo na vrhu su vrata za krov, nitko ne dolazi u večernjim satima.
Mislim si ja, malo rizično, ali kurac mi je već u erekciji. Mali je lagano feminiziran i napaljiv, kurac mu iz očiju viri, kako se to poetski kaže. Krećemo tramvajem u njegov dio grada, hodamo oko zgrade, on pazi da ga netko ne vidi, čekamo da se smrkne i krišom ulazimo u lift. Dolazimo do zadnjeg kata i onda stepenicama do vrha. Vrata su otključana i penjemo se na sam vrh. Zagreb noću, prizor koji u ovom trenutku ništa ne znači.
Prilazim mu i ljubim ga na prvu loptu. On prihvaća moju igru, grize mi jezik, cucla ga svojim usnama, vrlo iskusno reagira, kužim da je mali veći profesionalac od mene. Brzo ga skidam, iako se on nećka, valjda mu je neugodno ili se pravi hard to get. Skidam mu majicu, od proljetnog povjetarca mu se tijelo ježi, vitko, izbrijanih prsa, bradavice mu strše od hladnoće. Krenem mu sisati grudi, prelazim rukama po skladnim leđima, dolazim do male čvrste guzice. Zgrabim svojim snažnim rukama i razmaknem ih. Njemu se ote uzdah. Oho, kužim ja da sam dobio jackpot.
Spustim mu se do kurca, koji je dosta velik, ali iskrivljen, teško se puši, no dobro, to me ionako ne zanima pa se dižem na noge i spustim ruke na njegova ramena te ga pritisnem prema dolje. On odma lovi moj kurac u usta i guta ga do kraja. Provlačim ruke kroz plavu dužu kosu i nabijem se do kraja, mali grca, ali ne pušta. Kao da sam u pizdi, vlažno unutra, on stišće svoje usne i nadražuje me svojim zubima. Svršit ću, ali radije ga vadim van i podignem ga gore, naslonim na ogradu.
- Uživaj mali u pogledu, a ja ću tvojoj guzici.
- Budi pažljiv, kaže mi on.
Pažljiv? Hm, baš me zanima koliko te je kuraca već obradilo. Pljunem u ruku i namažem ga po obrijanom šupku. Guram jedan prst unutra, osjetim i tu je toplo. Mali se trese, ne znam da li od uzbuđenja, hladnoće ili boli. Gurnem i drugi, ide to bez problema. Pljunem na kurac, raširim mu guzove i prislonim vrh kurca na njegov šupak. Lagano gurnem bokove, prislonjen na njegova leđa, trznem i uđem u jednom trzaju. Mali zacvili.
- Boli, polako.
- Ma daj ne seri. Ušo je bez beda. Nije ti prvi put.
- Ahhhh...lakše.
- Gledaj grad i uživaj dok te prčim, dosta priče.
Krenem ga pumpati, polako da se naviknem na njegovu utrobu, vadim ga do kraja i onda se zabijam, polako do korjena. Ima prostora unutra koliko hoću. Shvatim ja da se ovdje može i žešće i udarim tempo. Mali se savija pod mojim naletima, a ja ga čvrsto držim za struk i ne puštam da padne. Razvaljujem ga kurcem a on jeca i dahće bez molbe da prestanem, kužim da mu paše od početka. Lovim ga ispod ramena za grudi, trljam mu bradavice i slinim ušnu resicu, on popizdi do kraja. Počne tako ludo mješati kukovima, guzica sama radi, ja stojim a on se nabija i nabija. Noge mi se tresu, ne mogu još dugo izdržati, i krećem svršavati. Napunim ga spermom, on svršava isti čas bez da se pipa. Istrljao sam mu prostatu do te mjere da je samo pratio moj tempo svršavanja i to smo napravili u isti čas. Ludilo.
Nakon pola sata ponavljamo sve iznova. Dok me jaši po drugi put, iz usta ispusti kratki uzdah: Zaljubio sam se.

Prvi put - 1

Od malena osjećam da u blizini muškaraca osjećam napetost, pogotovo ako su privlačni, muške građe. Dugo sam se razmišljao kako krenuti u taj nepoznati svijet, što će biti i kako će to izgledati. Prilika se pojavila na trećoj godini faksa. Listao sam časopis s malim oglasima i ugledao jedan u kojem je biseksualni mladić tražio dečka za prvi put. Pomislim, zašto ne, vrijeme je. Dogovor je uslijedio vrlo brzo, bio sam napet prilikom javljanja, glas mu zvuči sigurno i pouzdano preko telefona i mislim si ja, ovaj će mene oko malog prsta okrenuti.

Susret smo dogovorili u centru grada, velika površina, valjda da dodatno zakompliciramo igru. Dolazim ranije, on kasni, dosta. Meni vrag ne da mira pa čekam i čekam. Zovem ga iznova, on kaže da kasni ali će doći. Opiše garderobu u kojoj dolazi i ja očekujem crnog mladića srednje visine i skladne građe u bermudama i majici i šlapama. Puno takvih prolazi kraj mene, hm, hoću li ga prepoznati. Prilazi mi jedan i pomislim: kamo sreće da je to on. I tako je bilo. Pozdravljamo se, idemo na cugu, meni je bed pogledati ga direktno u facu, vidi se moje neiskustvo i nervoza, dok je on cool i smiren, kao da je došao na cugu s frendom. Priča mi o svemu i svačemu, o curi, o seksu s njom, o sebi, kaže da je porjeklom Arap, što tek na svjetlosti u kafiću primjećujem. Zgodan je, ima predivan osmjeh s ravnim zubima, tamne duboke oči, podočnjake od tulumarenja, vršnjaci smo, pretpostavljam da nije od učenja. Mene lovi dojam da od ovoga neće biti ništa, njega tek malo zanima eksperiment, a ja kao da sam stavio cijelu svoju sudbinu u njegove ruke.

Idemo doma, on će me odbaciti do moje studentske sobice, te kaže da je umoran i da nema smisla da se zadržavamo u gradu. Na putu prema domu, prolazimo kroz njegov kvart, i jednom od semafora mi stavlja ruku na koljeno, pogleda me i pita: A da odemo malo do mene? Čisto bezveze da vidimo da li ima smisla nešto raditi? Ja se tresem još više i samo kimnem glavom i kažem: Može. U glavi mi ludilo, što će se sad dogoditi. Sve ono što sam gledao u magazinima i čitao o iskustvima, kako to uopće izgleda u stvarnosti. Ulazimo u njegov stan, on sjedne na krevet, ja na fotelju, gledamo tv, pušimo i dalje pričamo besmislice, kao da odlažemo ono što se treba dogoditi jer nismo sigurni što raditi. On ima nekog iskustva s curom, ja nikakvog. Već je kasno, kaže on meni da se odem otuširati, što i činim, vraćam se nazad u sobi, on je već u krevetu gol pod plahtom. Gledam taj prizor u polumraku, uzbuđen sam, ali i nepokretan, prvi puta gol pred muškarcem u ovakvoj situaciji. Uvlačim se u krevet, legnem pokraj njega i ne mrdam. On prvi posegne za mojim tijelom, okrene se prema meni, i opali mi prvu mušku žvaku u životu. Jezik mu je pun i debeo, predivno se ljubi, ja hoću iz kože iskočiti. Grlimo se i ljubimo kao da nam je zadnji puta u životu.

Osjećam njegovu kožu pod svojim prstima i kužim tu predivnu svilenu, mekanu arapsku kožu, tijelo bez dlačica, čvrsto i utrenirano, baš kao i moje. Borimo se u tom klinču, izmjenjujemo sve moguće sline, dođe mi da plačem od radosti. Ipak, ne usuđujem se dodirnuti mu kurac, samo ga osjetim uz svoje tijelo kako je tvrd i vreo. On i dalje vodi igru, i uhvati me za korijen kurca i čvrsto stisne. Zadovoljan je, a i ja sam. To je znači taj osjećaj kad te muško uhvati za kurac i krene ga nadrkavati. Ja se grčim u cijelom tijelu i oslobodim se te uhvatim njega za taj debeli obrezani arapski kurac. Stisnem ga čvrsto kao da se nikada ne želim odvojiti od njega. On se prvi spusti do mog međunožja i krene s lizanjem mog glavića, pušenjem, grickanjem. Lebdim. Strast me obuzima, želim svršiti isti čas, ali on staje na vrijeme i ja se uputim pod plahtu da se osobno upoznam s njegovim debeljkom. Prvi kurac u ustima mi govori, to je to. To želiš i hoćeš, sve misli o tome kako ću to raditi, nestaju, potpuno prirodno se krećem jezikom od vrha kurca do ruba, tamo gdje počinju meke dlačice i muda ovog predivnog mladića. Njušim miris jaja i kurca i uživam u tim čudnim, novim mirisima. On me zaustavlja, okreće i shvaćam da me želi jebati. Hm, kako li će to samo izgledati? Nemam pojma kako se to radi, što ja trebam, on me okreće potrbuške, vlaži moj nevini šupak svojom pljuvačkom, dio sline stavlja i sebi na kurac. Osjetim ga na ulazu, čudan je osjećaj, gura, ne ide, gura, ne ide, osjetim na ulazu u dupe strano tijelo, boli, fakat boli, ja se stišćem i napinjem, ali ništa ne pomaže. Uhvati me za kukove i jednostavno ga nabije. Ja padam od boli i težine njegovog tijela, spuštam glavu u jastuk i zaplačem. Boli jako. Zar to tako mora biti, majko mila. Kad će ovo prestati??

Uhvati me ispod stomaka za kurac i počne me natezati napred nazad, usklađen s potezima svog tijela koje i dalje dominira nad mojom više ne tako nevinom guzicom. Pokušavam ga zamoliti da ga izvadi, ali mi ne daje priliku ni da nešto kažem, samo mi spušta glavu i jebe me bez prestanka. Brijem da moja uska rupica samo dodano napaljuje njegov kurac i da niti ne želi prestati jer osjeća moć prvog kurca u guzici. Ja odustajem od borbe, stišćem zube i mislim u sebi: izdrži, ako tako to izgleda uvijek, neće biti puno analnog seksa u mom životu. Zvuci dahtanja iznad mene mi govore da bi mogao svršiti, brzina uboda, nabijanje kurca do jaja, stisak ruku oko mojih bokova i jedan dugi urlik. Gotovo je.